KNX za svaku vrstu projekta

Nije bitno da li želite da primenite KNX u novoj zgradi ili postojećoj. Automatizacija se može realizovati u svakoj fazi projekta.

Poslovne zgrade, škole, tržni centri ili proizvodne hale: upotreba KNX tehnologije sistema zgrada otvara širok spektar mogućnosti automatizacije za komercijalne graditelje i investitore. Globalni standard nudi integralna rešenja koja kombinuju trgovinu na način uštede troškova i precizno su prilagođena specifičnim zahtevima. Pametna zgrada sa KNX-om ima gotovo neograničenu funkcionalnost - danas i u budućnosti.

POVEĆANA FLEKSIBILNOST

Vaša zgrada se ne menja, ali potrebe vaše organizacije se menjaju. KNX je otvoren i fleksibilan sistem tako da se vaše postavke integracije mogu proširiti i ažurirati u bilo kom trenutku.

SIGURAN SISTEM ZA SVE

KNX će zaštititi vašu zgradu i ljude u njoj. Detektori dima, alarmni sistem, senzori pokreta koji otkrivaju sumnjive pokrete mogu se integrisati kako bi zaštitili vašu zgradu od štete.

ENERGETSKA EFIKASNOST

Automatizacijom vaše zgrade znatno ćete smanjiti troškove održavanja. KNX vam omogućava da smanjite potrošnju energije za osvetljenje, zamračivanje, grejanje, ventilaciju i klimatizaciju na istom nivou udobnosti.

VISOK NIVO KOMFORA

U samo nekoliko klikova kreirate postavku koja vam je potrebna. Scenariji za automatsko zatvaranje roletni ili podešavanje svetla i temperature u skladu sa vremenom, na primer. KNX tehnologija prati vaš ritam, a ne obrnuto.

SLOBODA DIZAJNA

Sa KNX-om ste vi glavni. Izaberite koje materijale i uređaje želite da koristite za stvaranje funkcionalnosti koje su potrebne vašoj zgradi. Postanite arhitekta svog sistema automatizacije i ostvarite svoj vlastiti koncept dizajna do detalja.

Saznajte više

Za više informacija o KNX tehnologiji posetite zvaničnu prezentaciju standarda na www.knx.org